Verwenzorg

 

Verwenzorg; inmiddels een ingeburgerd begrip in Nederland en België. Zozeer zelfs dat het vermeld staat in Van Dales Groot woordenboek der Nederlandse Taal. Het wordt ook de vitamine V van de zorg genoemd, omdat het net dat extra beetje persoonlijke aandacht biedt aan de chronische zieke of zorgafhankelijke mens in de verschraalde gezondheidszorg.

 

Maar eigenlijk staat verwenzorg in mijn ogen voor met volle overgave gewoon een beetje extra lief voor de ander zijn. Verwenzorg begint bij het verplaatsen in een ander, respect en aandacht tonen en goed aanvoelen wat de ander echt graag zou willen en vervolgens dan ook iets doen met deze wens. Heel toevallig en mooi is, dat OMNIA "wens" betekent in het Arabisch.

 

De verwenzorg die door OMNIA geboden wordt, berust op contact middels aanraking, nabijheid en gesprek. Gestreefd wordt naar ontspanning, rust, persoonlijke aandacht en vermindering van klachten zoals bijvoorbeeld pijn, onrust, hoge spierspanning en jeuk.

 

Mogelijk bent u, of is uw familielid dermate beperkt in mobiliteit, dat reizen geen optie is. In dat geval komt OMNIA naar u toe en biedt de behandeling bij u thuis of in de instelling waar u woont. Van belang is dan wel dat er ruimte is om een behandeling op een veilige en ergonomische manier te bieden.

 

Verwenzorgbehandelingen kunnen bestaan uit bijvoorbeeld schoonheidsbehandelingen van gezicht en decolleté, massage, hand-nagelverzorging, Tactiel Stimulering, voetverwenmassages of een verwenbad.

 

Mogelijk heeft u andere wensen of vragen.

Stel ze gerust; dan kijkt OMNIA samen met u wat mogelijk is!