Bij OMNIA zijn de volgende behandelingen mogelijk:

 

Aanraken en aangeraakt worden is een primaire menselijke levensbehoefte. Aanraken met aandacht maakt een verbinding tussen lichaam en geest, biedt ontspanning en rust, reduceert klachten, werkt preventief en brengt balans. Gehoord en gezien worden als mens, aandacht krijgen en met respect benaderd worden zijn daarnaast belangrijke elementen in het contact met u als cliënt. OMNIA heeft als missie totale aandacht te bieden en zorg te dragen voor exclusieve verwenmomenten.

 

Massage en aromatherapie werden al in de oudheid gebruikt als vorm van natuurlijke geneeskunde. Heden ten dagen worden ze over de hele wereld toegepast binnen de complementaire zorg en op basis van verschillende onderliggende filosofieën ingezet. Door de verschillende vormen van massage en aromatherapie met elkaar te combineren en aan te passen aan de wensen en/of klachtenpatroon van de cliënt ontstaat een behandeling op maat.

 

Verwenzorg is inmiddels een ingeburgerd begrip geworden in Nederland en België. Het wordt ook de vitamine V van de zorg genoemd. Met verwenzorg wordt voor de afhankelijke, chronisch zieke en/of gehandicapte mens gestreefd het bestaan op een prettige manier te leven en aandacht, comfort en kwaliteit toe te voegen.

 

Massage en verwenzorgbehandelingen vallen niet onder de vergoedingsregeling van uw ziektekostenverzekering.

 

Graag wijst OMNIA u op de:

 

- Algemene voorwaarden massage, verwenzorg & aromatherapie

- Privacy verklaring massage, verwenzorg & aromatherapie

- Anamneseformulier massage, verwenzorg & aromatherapie

- Tarievenlijst